Mία καταγγελία, μία συνέντευξη Τύπου και μία απάντηση συμπληρώνουν τον πόλεμο που άνοιξε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην πρώην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την υπόθεση των εξοπλιστικών.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για σχέσεις της Κωνσταντοπούλου με τον Αντώνη ΚάνταΣυγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατηγόρησε την κα Κωνσταντοπούλου ότι «πήρε τη δικογραφία για τα εξοπλιστικά στις 21 Ιανουαρίου και η δικογραφία αυτή δεν έφτασε ποτέ στην Ολομέλεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «έβαλε νερό στο κρασί της» και πρόσθεσε ότι «οι υποθέσεις αυτές έπρεπε να είχαν πάει στην Ολομέλεια».

«Άμα είσαι συνήγορος στην υπόθεση των υποβρυχίων που έρχεται η ίδια να φέρει στην Ολομέλεια, Η απερχόμενη πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου υπαινίχθηκε ευθεία εμπλοκή των κ.κ. Τσίπρα και Ν. Παππά στην επίθεση εναντίον τηςείναι μια υπόθεση» τόνισε, ενώ έκανε λόγο και για σχέσεις της Κωνσταντοπούλου με τον Αντώνη Κάντα.

«Μαθαίνω ότι υπήρχαν σχέσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον κ. Κάντα. Αυτά είναι θέματα που εμένα τουλάχιστον μ’ ενοχλούν πάρα πολύ διότι η κυβέρνηση αυτή, εαν πήρε μια εντολή, η πρώτη εντολή που πήρε είναι να χτυπήσει τη διαφθορά» πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στο χώρο της Βουλής.

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου

Η κα. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι γίνεται απόπειρα να της προσαφθούν σχέσεις με υποθέσεις διαφθοράς, η οποία έχει ως στόχο να απαξιωθεί η πολιτική της πορεία. Η ίδια υπαινίχθηκε ακόμη ευθεία εμπλοκή των κ.κ. Τσίπρα και Ν. Παππά στην επίθεση εναντίον της, μέσω φιλικής προς αυτούς ιστοσελίδας, στo πλαίσιo «προσπάθειας αποδόμησης» της προσωπικότητάς της.

Aπό τα χαμόγελα, στα... χαρακώματα

Aπάντηση προς την απερχόμενη πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε η εκπρόσωπος Tύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Όπως αναφέρει η κα Χρυσοβελώνη:

«Στους ανυπόστατους ισχυρισμούς της πρώην Προέδρου της Βουλής σχετικά με τη δικογραφία για τα εξοπλιστικά απαντούμε:

Πρώτον: Για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση των εξοπλιστικών απαιτούνται οι υπογραφές τριάντα βουλευτών και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε δεκατρείς βουλευτές.Δεύτερον: η σχετική δικογραφία παραδόθηκε από την κα Κωνσταντοπούλου στον κ. Καμμένο μια ημέρα αφότου έκλεισε η Βουλή. Και τρίτον: επειδή η κ. Κωνσταντοπούλου ισχυρίστηκε πως η ίδια ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι της εστάλη η δικογραφία για τα εξοπλιστικά από τη Δικαιοσύνη, ρωτάμε ευθέως: πότε προέβη στη σχετική ανακοίνωση και αν δόθηκε ο λόγος σε εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ. Στην Ελλάδα, πάντως, λέμε όταν ένα μικρό παιδάκι πνίγεται, «ο νονός, ο νονός…».

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης