Για ισότιμη συνεργασία στις επερχόμενες εκλογές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες κάνει λόγο το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών στην ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας που αποχώρησαν από το κόμμα, καθώς διαφωνούσαν με τη συγκεκριμένη συνεργασία, τονίζοντας πως με αυτή την επιλογή τους έθεσαν σε «κίνδυνο αδιεξόδου» το κόμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρατίθεται η ανακοίνωση:

Το Άρμα Πολιτών και ο Γιάννης Δημαράς είναι παρόντες στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου και συνεργάζονται ισότιμα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο, χωρίς χρώματα και ταμπέλες.

Ο στόχος είναι κοινός για την Πατρίδα μας, με άξονα την άρνηση των δύο ιδρυτών των πολιτικών κινήσεων στο μνημόνιο και στα δύο συνεργαζόμενα με την τρόικα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός Άρματος Πολιτών είναι κάποια μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, με δική τους απόφαση και κατόπιν συναίνεσης για αυτονόμηση τους, από τον Πρόεδρο Γιάννη Δημαρά, στο πλαίσιο της δημοκρατικής διαδικασίας λειτουργίας του οργάνου που τηρήθηκε στο έπακρον.

Τα μέλη αυτά, επέλεξαν τη συνεργασία τους με άλλον πολιτικό φορέα, κάτι που επίμονα πρότειναν έως και την ημέρα προκήρυξης των εκλογών, παρά τις μακροχρόνιες ατέρμονες συζητήσεις και άκαρπες διαπραγματεύσεις, τόσο του ίδιου του Γιάννη Δημαρά όσο και των ίδιων για ενδεχόμενη συμμαχία.

Παρά, την απώλεια τόσου πολύτιμου χρόνου και τον κίνδυνο αδιεξόδου στον οποίο οδήγησαν το σύνολο των μελών του Άρματος Πολιτών, τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα τους προσπάθεια.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης