Επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του υπουργού Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτη, για τη διαχείριση της πανδημίας και τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού εξαπολύει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει: «Παιδαγωγική λειτουργία με υψηλό συμβολισμό έχουν για την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη τα sms και η απαγόρευση κυκλοφορίας, όπως ακούσαμε χθες διά στόματος χουντικού γυμνασιάρχη που δανείστηκε το στόμα του υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη. Με μία φράση ο κύριος Γεραπετρίτης αφαίρεσε κάθε φύλλο συκής της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας. Η εργαλειοποίηση της Επιτροπής Ειδικών ήταν ήδη κοινός τόπος, αλλά για πρώτη φορά έχουμε μια τόσο κυνική, τόσο αλαζονική, τόσο ερντογανική ομολογία ότι η μόνη λογική πίσω από κάποια μέτρα είναι η εμπέδωση της κατάλυσης των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των πολιτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κριθαρίδης υπενθυμίζει ότι «απέναντι σε αυτές τις αυταρχικές διαθέσεις, το ΜέΡΑ25 έχει ζητήσει από καιρό την κατάργηση αυτού του αυταρχικού παραλογισμού» και προσθέτει:

«Για παιδαγωγικούς λόγους, λοιπόν, με υψηλό συμβολικό χαρακτήρα επαναλαμβάνουμε τη θέση μας: καταργήστε εδώ και τώρα τα sms και τη νυχτερινή απαγόρευση, που συντηρούν τις σαδιστικές σας διαθέσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης