H πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, απάντησε στην δευτερολογία της σε υψηλούς τόνους στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την κριτική που άσκησε στην ίδια και το ΚΙΝΑΛ, πως ταυτίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Περιοριστήκατε σε μια προσπάθεια να μας ταυτίσετε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολύ μεγάλη η ανησυχία σας για τη δυναμική του Κινήματος Αλλαγής. Είπατε, ότι το πρωτότυπο επικρατεί του αντιγράφου. Έχετε δίκιο, γιατί ο εκφραστής της προοδευτικής παράταξης στην Ελλάδα, το πρωτότυπο, είναι το Κίνημα Αλλαγής. Είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσουμε τις συκοφαντίες και την προβοκάτσια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς και τα παπαγαλάκια σας προσπαθείτε εναγωνίως να πλήξετε και να διαστρεβλώσετε όλες τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής», τόνισε η κ. Γεννηματά συμπληρώνοντας: «Ξαναβρίσκουμε την σχέση μας με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και είναι θέμα χρόνου να επικρατήσουμε ξανά, γι’ αυτό και είναι τόσο έντονη η δική σας ανησυχία».

Επιπλέον η Φώφη Γεννηματά δεν άφησε αναπάντητη την αναφορά του κ. Μητσοτάκη στον Ανδρέα Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας: «Κάνετε διάφορα αστειάκια με πρώην στελέχη μας για τον Ανδρέα Παπανδρέου, που δεν μπορείτε να ακουμπήσετε ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι. Μας μιλάτε για την δεκαετία του ’80, που έγιναν οι μεγαλύτερες τομές. Δεν ξέρω τι αλλάξατε στη ΝΔ, αλλά εμείς τηρούμε τις αρχές μας αναλλοίωτες.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανταπέδωσε τα πυρά λέγοντας προς τη ΝΔ: «Μας κουνάτε το δάχτυλο για την ψηφιακή κάρτα. Τι κάνατε κ. Μητσοτάκη και κ. Χατζηδάκη, όταν ήρθε για ψήφιση το 2011 από το ΠΑΣΟΚ; Είπατε τρία μεγάλα όχι. Μητσοτάκης: Όχι Χατζηδάκης: Όχι Νέα Δημοκρατία: Όχι Είστε μεταρρυθμιστές αλά καρτ».

Η κ. Γεννηματά σχολίασε, απευθυνόμενη στον Πρωθυπουργό, πως επιχείρησε να πει ότι η διευθέτηση του χρόνου εργασίας είναι έργο ΠΑΣΟΚ. «Γιατί δεν λέτε, ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε υποχρεωτική για την διευθέτηση, την συλλογική σύμβαση, την οποία αφαιρείτε», υπογράμμισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης