Είναι το χρονικό μιας χαμένης επιστολής. Ενός φακέλου «φάντασμα» που έφτασε στη Βουλή και σαν τέτοιο παρέμεινε κλειδωμένο στο συρτάρι κάποιου γραφείου του Ναού της Δημοκρατίας.

Η υπόθεση αφορά στην καταγγελία ενός γείτονα του αντιπροέδρου της Βουλής, Αθανάσιου Νάκου σχετικά με τις οικοδομικές τους διαφορές ή και πολεοδομικές αυθαιρεσίες που έγιναν στα οικόπεδά τους. Ο φάκελος «φάντασμα» μεταφέρθηκε ή δεν εστάλη ποτέ στη Βουλή; Πήρε αριθμό πρωτοκόλλου ή όχι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, κ. Βύρων Πολύδωρας άφησε να εννοηθεί ότι έλαβε γνώση για την αποστολή του φακέλου που αφορούσε στον πρώην υφυπουργό και νυν αντιπρόεδρο της Βουλής, Αθανάσιο Νάκο αλλά δεν τον άγγιξε γιατί το προεδρείο λέει ήταν υπηρεσιακό και δεν υπήρχε και επιτροπή διαφάνειας οπότε τον άφησε στο συρτάρι του για τον επόμενο πρόεδρο.

Μετά την εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου εκεί που κανένας δεν ήξερε τίποτα για την καταγγελία και ενώ ήταν σε εξέλιξη οι προεργασίες για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του Κοινοβουλίου άρχισαν όλοι να… φρεσκάρουν τη μνήμη τους.

«Ναι ακούσαμε για την καταγγελία. Κάτι είπαν για το Νάκο, ήρθε ένας φάκελος και από εκεί και πέρα δεν ακούστηκε κάτι άλλο». Αυτές ήταν μερικές από τις απαντήσεις των συναδέλφων του κ. Νάκου.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Κων/νος Τασούλας, θέλησε σύμφωνα με πληροφορίες να ενημερωθεί για το θέμα και για το τι ακριβώς ισχυριζόταν στις καταγγελίες εναντίον του κ. Νάκου, ο γείτονάς του στο σπίτι του στο Βόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι υπόθεση που αφορά στον ίδιο αλλά στον αδερφό και το γιο του που είναι μηχανικοί και τους οποίους κατηγορεί ένας δημότης για πολεοδομικές αυθαιρεσίες».

Αυτή ήταν η απάντηση του κ. Τασούλα μετά την ενημέρωση που του έγινε.

Δείτε το video που ακολουθεί…

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Διαβάστε επίσης:
Ο μυστηριώδης φάκελος του κ. Αθανάσιου Νάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης