Λάβρος κατά πάντων είναι ο Κίμων Κουλούρης, από τα λεγόμενα του οποίου δεν ξέφυγε ούτε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο Marconi Radio 96,1 F.M. και στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» του Αντώνη Κουμιώτη.

Πρόσθεσε, δε, ότι: «Ο Χρήστος Παπουτσής αποκάλυψε σήμερα πώς οι ευεργετηθέντες κομπλεξικοί συμπεριφέρονται στους ευεργέτες τους. Και ο ευεργέτης του Παπουτσή είμαι εγώ, ο ευεργετηθείς είναι ο Παπουτσής. Και έτσι έβγαλε το μίσος του, επειδή είμαι ο ευεργέτης του, έτσι συμπεριφέρονται πάντα και επειδή αρνήθηκα να συμπαραταχθώ στο μπλοκ το δικό του υπέρ του Γιωργάκη, ήμουν με τον Βενιζέλο. Και αρνήθηκα, όπως του είπα, γιατί τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παπουτσής, Γιωργάκης και διάφοροι παρατρεχάμενοι διέλυσαν τον τόπο, φτώχυναν τον τόπο, διέλυσαν την κοινωνία, φτώχυναν την κοινωνία και διέλυσαν την παράταξη. Και έτσι θα μείνουν θλιβερές αναμνήσεις ανθρώπων που πρόδωσαν και την παράταξη και τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Κακοποιήθηκα, μου άνοιγαν τις πόρτες του αυτοκίνητου και με τραβούσαν έξω. Αυτοί μου έλεγαν “να αφήσω αυτά”, δηλαδή ποια αυτά, οι καουμπόηδες βγήκαν για να γίνουν τιμωροί και στο πρόσωπό μου έβλεπα ότι τιμωρείται όλος ο πολιτικός κόσμος. Αλλά εγώ ακριβώς αυτό έκανα, επειδή δεν ήθελα να συμπράττω στο έγκλημα εις βάρος του λαού μας, πριν από πέντε χρόνια, έφυγα και πέταξα τη βουλευτική μου έδρα, ακριβώς γι’ αυτό.

Και έρχεται ο Παπουτσής σήμερα να τους δώσει μπράβο. Ο Παπουτσής που την ίδια μέρα, κλάπηκαν από την Πινακοθήκη δύο μεγάλα έργα, όπου οι εγκληματίες σαρώνουν ολόκληρη την Ελλάδα. Έπρεπε να δείξει κι αυτός ένα έργο ότι έκανε. Και το έργο φάνηκε: Συνελήφθη ο Κίμων ο Κουλούρης, παραβιάζω το κόκκινο. Μπράβο ρε Παπουτσή, μεγάλη επιτυχία. Άντε λοιπόν, άντε λοιπόν, αηδιασμένος απ’ όλους και απ’ όλα είμαι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι να πω, έχω περάσει πολύ αγριότερα και δυσκολότερα πράγματα, αυτά θα τα αντιμετωπίσω και με το Νόμο και με τη Δικαιοσύνη. Δεν μπορεί ο κάθε άθλιος δημοσιογράφος να λέει ό,τι θέλει, δεν μπορεί το κάθε άθλιο site να λέει ό,τι θέλει, δεν μπορεί ο Σύλλογος εκεί αυτών των Ειδικών Φρουρών να ψευδολογεί τόσο ασύστολα, δεν μπορεί ο πατέρας του να λέει ότι πέρασα το αυτοκίνητό μου πάνω από το κορμί του.

Θα λογοδοτήσουν όλοι. Βγαίνω στην αντεπίθεση με στοιχεία και με το ήθος μου. Δεν θα αφήσω όμως κανέναν να μου λερώσει μια ζωή που επί τριάντα χρόνια είμαι όρθιος, δεν πήρα ούτε καφέ από κανέναν κερατά, ακριβώς για να έχω ανοιχτή τη φωνή μου. Αυτό θα κάνω».

Σημειώνεται πως ο κ. Κουλούρης προέβη σε παρόμοιες δηλώσεις και σε άλλα ειδησεογραφικά μέσα.

Πηγή βίντεο: e-volos.gr

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Διαβάστε επίσης Ο “προστάτης” του Κίμωνα

“Άναψε κόκκινο” για τον Κουλούρη

Οι αρλεκίνοι της εξουσίας

Προσοχή κυκλοφορεί ελεύθερος

Δράστης θλιβερού επεισοδίου ο Kίμων Κουλούρης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης