Με «βομβαρδισμένο» τοπίο έμοιαζε η εικόνα στην οικία της Ελένης Τουλουπάκη, μετά τη διάρρηξη από αγνώστους, στο διαμέρισμα της Ακρόπολης όπου διαμένει η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς. Πεταμένα έγγραφα κάτω στο πάτωμα, ανοιγμένα συρτάρια και μπαούλα έδειχναν πως οι δράστες είχαν ψάξει παντού στο σπίτι της εισαγγελικής λειτουργού. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί πως δεν πήραν πολύτιμα αντικείμενα, καθώς τα κοσμήματά της και άλλα είδη αξίας οι δράστες τα παράτησαν.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που σχημάτισε η κ. Τουλουπάκη, εκλάπησαν ο σκληρός δίσκος υπολογιστή που είχε πάνω στο γραφείο της, καθώς και κάποια έγγραφα. Η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, η οποία επέστρεψε εσπευσμένα από την Κρήτη, όπου ήταν σε διακοπές, αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σήμερα στην αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως, παρ΄ ότι η κ. Τουλουπάκη χαρακτηριζόταν πιθανός «στόχος» και είχε δοθεί εντολή για 24ωρη φύλαξη του σπιτιού της, εντούτοις αυτή δεν εφαρμόστηκε. Μετά από δικό της αίτημα, της είχε διατεθεί μόνο για το βράδυ ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Ασφάλειας για να περιπολεί έξω από το σπίτι της. Τη βραδιά ωστόσο της διάρρηξης, ουδείς εκ των ενοίκων της πολυκατοικίας είδε το αυτοκίνητο της Ασφάλειας στην περιοχή καθώς φαίνεται ότι δεν βρισκόταν εκεί. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης