Για απόπειρα να «κουκουλωθεί» η υπόθεση της Τράπεζας Αττικής κατηγορεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.

«Η ΣΥΡΙΖΑ BANK χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL με τα λεφτά των φορολογούμενων και των ασφαλισμένων» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του για τις εξελίξεις γύρω από την Τράπεζα Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ευνοούμενος εργολάβος του ΣΥΡΙΖΑ δανειοδοτείται προνομιακά από την Τράπεζα Αττικής και επιχειρεί με διάτρητο πόθεν έσχες να αποκτήσει και κανάλι. Το Υπουργείο Επικρατείας με την διορισμένη από αυτό Επιτροπή στον διαγωνισμό-παρωδία, σπεύδει να εγκρίνει το πόθεν έσχες με τα βοσκοτόπια χωρίς καν έλεγχο!!!» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση αφού χρησιμοποίησε τα χρήματα των φορολογουμένων -και με ζημία τους- χρηματοδοτώντας την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας Αττικής με δημόσιους οργανισμούς (π.χ. ΕΥΔΑΠ), τώρα δίνει μάχη για να ελέγξει τη διοίκησή της. Ώστε να κουκουλώσει τα όσα έχουν γίνει και να χρησιμοποιήσει την Τράπεζα για ανάλογες δραστηριότητες. Το “καθεστώς” χρειάζεται και τη χρηματοδότησή του». Μάλιστα, σημειώνει ότι γίνονται «όλα τα παραπάνω για την Τράπεζα, με ενορχήστρωση του πρώην προέδρου του ΤΕΕ και νυν Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης