Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι «η πανδημία συνεχίζει να καλπάζει στη χώρα μας, μαζί με την εγκληματική δράση μιας Κυβέρνησης που ακόμα και σήμερα με νέο ρεκόρ διασωληνωμένων συμπολιτών μας, δεν έχει επιτάξει τις μεγάλες ιδιωτικές κλινικές στην Αττική».

Το ΜέΡΑ25, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, «ένα χρόνο τώρα καλεί την Κυβέρνηση να ενισχύσει το εθνικό σύστημα υγείας, να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές, να δημιουργήσει ένα δημόσιο δίκτυο μαζικών τεστ-εμβολιασμού και πρωτοβάθμιας περίθαλψης και παράλληλα να λάβει μέτρα για τα μέσα μεταφοράς, τους χώρους εργασίας και τα σχολεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΜέΡΑ25 η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και ο Υπουργός Υγείας του ο κ. Κικίλιας «αντί να προχωρήσουν σε όλα αυτά, συνεχίζουν να επιμένουν συνειδητά στο έγκλημα τόσο της μη ενίσχυσης της δημόσιας υγείας, όσο και της μη επίταξης των ιδιωτικών δομών». Συνεπώς, εκτιμά, «πρόκειται για μια Κυβέρνηση δολοφόνων που δεν διστάζει να θυσιάσει την υγεία και τις ζωές των πολιτών για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των ολιγαρχών αφεντικών της. Οι πολίτες όμως πια και οι υγειονομικοί τους έχουν καταλάβει και δεν θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν αυτό το έγκλημα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης