Η επανένταξη του μέχρι πρότινος ανεξάρτητου ευρωβουλευτή Θεόδωρου Ζαγοράκη στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας επισφραγίστηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου με τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004, έλαβε και την στήριξη του πρωθυπουργού για να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ.

Στην κυβερνητική ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση σημειώνεται ότι “ο Θεόδωρος Ζαγοράκης επανεντάσσεται στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές κατά τη συνάντησή τους ο κ. Ζαγοράκης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι ύστερα από διερευνητικές συζητήσεις, προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της ΕΠΟ, “προκειμένου να υπηρετήσει από άλλη θέση το ελληνικό ποδόσφαιρο και να εφαρμόσει το νέο ολιστικό σχέδιο για τη θεσμική αναμόρφωσή του”.

Ο πρωθυπουργός “δήλωσε την ικανοποίησή του για την απόφαση του Θεόδωρου Ζαγοράκη και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του”.

Παρών στη συνάντηση ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Ζαγοράκης, είχε διαγραφεί με απόφαση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη από την ευρωομάδα της ΝΔ τον Ιανουάριο του 2020 μετά την προειδοποίηση του ευρωβουλευτή ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί αν πέσει κατηγορία στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης