Πατήστε εδώ και παρακολουθήστε την εκλογική μάχη στην τηλεόραση της Zoύγκλας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τηλεόραση της Ζούγκλας, η ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr και το Zougla Radio, έδωσαν τη μάχη της πρωτοπορίας στην πληροφόρηση με αξιοπιστία και εγκυρότητα κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Από τις 07:00 το πρωί της Κυριακής το πρόγραμμα της τηλεόρασης της Ζούγκλας και του Zougla Radio, ευθυγραμμίστηκε με την επικαιρότητα και με ζωντανές μεταδόσεις, ρεπορτάζ και σχόλια έδωσαν τον ρυθμό της εκλογικής μάχης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις 18:00 άρχισε ο ενημερωτικός μαραθώνιος από την τηλεόραση της Ζούγκλας με την καρδιά της τηλεοπτικής παραγωγής να χτυπά στο Kεντρικό Studio με οικοδεσπότες τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον Άκη Παυλόπουλο.


(Το κεντρικό στούντιο της Zούγκλας)

Με ζωντανές μεταδόσεις από τα επιτελεία των κομμάτων και ζωντανές συνδέσεις με τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς με τους οποίους συνεργάζεται η Ζούγκλα, οι τηλεθεατές είχαν την δυνατότητα να ενημερώνονται συνεχώς για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Με το κλείσιμο της κάλπης η τηλεόραση της Ζούγκλας δημοσιοποίησε το exit poll. Οι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Άκης Παυλόπουλος πλαισιωμένοι από το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό της zougla.gr σχολίασαν με τους εκλεκτούς καλεσμένους το εκλογικό αποτέλεσμα.

Επιστημονική ομάδα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ήταν παρούσα καθ’ όλη την διάρκεια της εκπομπής και παρουσίασε τις εκτιμήσεις και τους υπολογισμούς της για την διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος λαμβάνοντας υπ΄όψιν την ροή των αποτελεσμάτων και την σταδιακή διαμόρφωση του αποτελέσματος σε εκλογικές περιφέρειες – κλειδιά.

Ειδικό επιτελείο της εταιρείας Singular Logic ήταν εγκατεστημένο σε ειδικό studio και ενημέρωνε συνεχώς για τα αποτελέσματα.

Από το πάνελ της τηλεόρασης της Ζούγκλας πέρασαν οι πρωταγωνιστές του πολιτικού προσκηνίου, οι οποίοι σχολίασαν τα αποτελέσματα και απάντησαν στα ερωτήματα για την επόμενη ημέρα και το μετεκλογικό σκηνικό που είναι και το ζητούμενο.

Η τηλεοπτική αυτή παραγωγή μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας της ηλεκτρονικής εφημερίδας zougla.gr αλλά και από το Zougla Radio στα διαδικτυακά ερτζιανά.

Παράλληλα όμως το πρόγραμμα της τηλεόρασης της Ζούγκλας μεταδόθηκε ζωντανά από 25 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη η τηλεοπτική αυτή παραγωγή μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Extra Channel 3 και στην Κύπρο από το Capital TV .

Οι περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί που μετέδωσαν ζωντανά την τηλεοπτική παραγωγή της Ζούγκλας είναι οι εξής:

1) ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΣΜΟΣ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

2) ΔΙΚΤΥΟ 1 – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

3) ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ TV – ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟ-ΧΙΟ-ΣΑΜΟ – ΙΚΑΡΙΑ

4) ENA CHANNEL – ΚΑΒΑΛΑ

5) ASTRA TV – ΒΟΛΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Θεσσαλία-Κεντρικής Ελλάδος)

6) TV 10 – ΤΡΙΚΑΛΑ

7) ΕΝΑ TV – ΛΑΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

8) ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΡΑΚΗΣ (ΞΑΝΘΗ – ΡΟΔΟΠΗ – ΕΒΡΟΣ)

9) PATRA TV- ΑΧΑΪΑ

10) WEST CHANNEL- ΚΟΖΑΝΗ

11) DION TV- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΙΕΡΙΑ-ΗΜΑΘΙΑ-ΠΕΛΛΑ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ)

12) ΚΡΗΤΗ TV (ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ)

13) CORFU CHANNEL- ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

14) LEPANTO TV – ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

15) ΟΡΤ (Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση) ΗΛΕΙΑΣ

16) ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV – ΜΕΣΣΗΝΙΑ

17) ΖΕΥΣ TV- ΝΑΞΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΣΥΡΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΑΜΟΡΓΟΣ

18) ΑΡΚΑΔΙΚΗ TV- ΤΡΙΠΟΛΗ

19) ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕΡΡΩΝ

20) STAR ΔΡΑΜΑΣ

21) ΙΩΑΝΝΙΝΑ TV (ΗΠΕΙΡΟΣ)

22) IONIAN CHANNEL (ΕΡΖ) (ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – IΘΑΚΗ)

23) MAXTV-ΝΑΥΠΛΙΟ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης