Το άμεσο άνοιγμα της αγοράς με τις απαραίτητες προφυλάξεις, ζητά με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση ενώ χαρακτηρίζει «καταστροφικές» τις προηγούμενες αποφάσεις για το κλείσιμό της.

«Άλλο ένα δείγμα της αποτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας συνιστά η σημερινή απόφαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων που “βλέπει θετικά” το άνοιγμα της αγοράς σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα. Η επιτροπή έμμεσα ομολογεί ότι ήταν λάθος το κλείσιμο των καταστημάτων, το οποίο μάλιστα έγινε με πολύ λιγότερα κρούσματα, δικαιώνοντας την Ελληνική Λύση που από την πρώτη στιγμή μίλησε για καταστροφική πολιτική», αναφέρει στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει: «Θεωρούμε αυτονόητο ότι τα καταστήματα πρέπει να ανοίξουν και στην Κοζάνη, διότι η εξαίρεσή της δημιουργεί “Ελλάδα δύο ταχυτήτων” γεγονός που προσβάλλει τους Έλληνες αλλά και το ίδιο το πολίτευμα. Η Ελληνική Λύση καλεί άμεσα και για το άνοιγμα της εστίασης, με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις που οι Έλληνες έχουν αποδείξει ότι τηρούν με μεγαλύτερη υπευθυνότητα από ό,τι οι κυβερνώντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την βασική ευθύνη για όλες τις καταστροφικές αποφάσεις, την έχει φυσικά η κυβέρνηση αλλά και ορισμένοι επιστήμονες που δεν σεβάστηκαν το ρόλο τους και συμμετείχαν σε πολιτικά και άλλα παιχνίδια στις πλάτες των Ελλήνων» καταλήγει η ανακοίνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης