Για «αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής» και για «ναυάγιο στο θέμα του εμβολίου» κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, αναφερόμενη στις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το θέμα του εμβολιασμού.

«Με έναν απλό υπολογισμό βλέπουμε το ναυάγιο και στο θέμα του εμβολίου, που τόσο “διαφήμισαν”, αφού με αυτόν τον ρυθμό (200.000 δόσεις τον μήνα) θα χρειαστούν τουλάχιστον… πέντε χρόνια μέχρι να πετύχουν τον στόχο που οι ίδιοι έθεσαν. Επιτυχία μόνο για την επικοινωνία, πλήρης αποτυχία στην ουσιαστική αντιμετώπιση της πανδημίας» αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, αναφέρει ότι αποτελεί «πάγια απαίτηση της Ελληνικής Λύσης για θέματα μείζονος εθνικού ενδιαφέροντας» και προσθέτει:

«Παρά το ότι ένα Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών που συγκαλείται κατόπιν εορτής, όταν η κατάσταση έχει ήδη φτάσει στο απροχώρητο, και λειτουργεί ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τις ευθύνες της κυβέρνησης και των κομμάτων εξουσίας, η Ελληνική Λύση θεωρεί ότι έστω και αργά η σύγκλησή του κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση αρκεί να μην αποδειχθεί κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα λάθη της κυβέρνησης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης