Ευθύνες στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί για ολιγωρία στην «υπόθεση Turkagean», καταλογίζει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και υποστηρίζει πως «είχε πέντε ολόκληρους μήνες προκειμένου να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα».

«Οι απανωτές ομολογίες υπουργών για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης αναφορικά με την εθνικά ολέθρια “υπόθεση Turkagean” και η προσπάθεια μετακύλισης ευθυνών μέσω ΕΔΕ, αντί για ανάληψη ευθύνης και παραιτήσεις, επιβεβαιώνουν ότι η Ν.Δ. είναι εθισμένη στο ψέμα», αναφέρει η Ελληνική Λύση και συνεχίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μέχρι εχθές μιλούσαν για υπόθεση “άνευ σημασίας” και απέκρυπταν την πραγματική διάσταση της τουρκικής ενέργειας που έγινε εφικτή λόγω της εγκληματικής ολιγωρίας της κυβέρνησης.

Έπειτα από τις αποκαλύψεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στο κοινοβούλιο, αναγκάστηκαν να «ομολογήσουν» την αλήθεια, προαναγγέλλοντας “άμεσες ενέργειες”.

Η αλήθεια είναι ότι η Ν.Δ. είχε πέντε ολόκληρους μήνες για να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα. Η δήθεν «άμεση παρέμβαση» της κυβέρνησης γίνεται μόνον για να προστατεύσουν το κομματικό τους συμφέρον», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης