Στο 1ο ΓΕΛ Ελευθερίου – Κορδελιού μετέβη ο Κυριάκος Βελόπουλος προκειμένου να ψηφίσει. Αφότου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης προέβη στις παρακάτω δηλώσεις: 

«Σήμερα μπορούμε να πούμε χρόνια πολλά, γιατί δεν είμαστε άθρησκοι, ούτε κυνηγήσαμε την εκκλησία, ούτε απαγορεύσαμε τη Θεία Μετάνοια. Χρόνια πολλά σε κάθε Κωνσταντίνο και κάθε Ελένη. Κάναμε ένα τεράστιο μηχανισμό παράλληλης καταγραφής των αποτελεσμάτων, ώστε να μην υπάρχει ενδεχόμενο νοθείας και πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρίτο και σημαντικότερο για μας είναι οι νέοι και οι Έλληνες να ψηφίσουν Ελληνική Λύση, όχι μόνο για τη Μακεδονία, αλλά για όλη την Ελλάδα και να μας δώσουν τη δυνατότητα να βάλουμε φυλακή όλους τους κλέφτες και όλους αυτούς που κορόιδευαν τους Έλληνες. Ακαταδίωκτο για μας δεν υπάρχει. Ψηλά το κεφάλι Έλληνες, ψηλά την Ελλάδα, θα νικήσουμε».

Ερωτώμενος για τις προβλέψεις του για την Ελληνική Λύση, δήλωσε «ό,τι πει η κάλπη, ό,τι πει ο Έλληνας, ό,τι πει η Ελλάδα, ό,τι πει η Μακεδονία, προβλέψεις δεν μπορώ να κάνω».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης