Το ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια της Ειρήνης Αρμενάκα-Ακαρέπη, η οποία έφυγε πρόωρα κι αιφνίδια σήμερα από τη ζωή.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος, «η συντρόφισσα Ειρήνη Αρμενάκα γεννήθηκε το 1953. Μεγάλωσε σε οικογένεια αντιστασιακών. Εντάχθηκε στην ΑΝΤΙ-ΕΦΕΕ το 1973, συμμετείχε στις κινητοποιήσεις της Νομικής και του Πολυτεχνείου. Το 1974 εντάχθηκε στην ΚΝΕ και το 1976 οργανώθηκε στο ΚΚΕ. Ανέλαβε διάφορες θέσεις ευθύνης με συνέπεια και ανιδιοτέλεια στις Οργανώσεις της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας. Υπηρέτησε το Κόμμα, τις αρχές του και τον επαναστατικό του χαρακτήρα. Ανέπτυξε πλούσια δράση στο εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα καθώς και στην ΟΓΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Μέχρι την τελευταία της πνοή υπήρξε πνεύμα ανήσυχο κι αγωνιστικό για τους σκοπούς και την πάλη του ΚΚΕ, τιμώντας την ιδιότητα του μέλους και του στελέχους του Κόμματος».

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στις 16.00, στο νεκροταφείο Αιγίου και θα είναι πολιτική. Το ΚΚΕ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης