Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 75 ετών ο πρώην υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας Αδάμ Ρεγκούζας, ο οποίος πολιτευόταν στη Β΄ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ο Αδάμ Ρεγκούζας τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1946 στην Αρτοτίνα Φωκίδας. Σπούδασε Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ Αθηνών, Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Παιδαγωγικά στην ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ Θεσσαλονίκης.

Είχε πλούσια κομματική δράση. Ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ, μέλος του Πενταμελούς Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ν.Δ για μη κοινοβουλευτικά στελέχη, μέλος της ΟΚΕ Εργασίας της Ν.Δ και μέλος της ΟΚΕ Εθνικής Οικονομίας.

Εξελέγη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 1996 και επανεξελέγη στις εκλογές του 2000, του 2004, και του 2007. Διετέλεσε υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών από τις 10 Μαρτίου του 2004 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου του 2005.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά.

«Είμαστε συντετριμμένοι για τον θάνατο του Αδαμ Ρεγκούζα. Ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος και ανθρωπος. Στην σημαντική πολιτική του πορεία στάθηκε με τόλμη στα ζητήματα των εργαζόμενων στις φορολογικές υπηρεσίες. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας προς την οικογένεια του», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος των Εφοριακών Θεσσαλονίκης Κιλκίς Χαλκιδικής Μιχάλης Κούπκας.

Πηγή: voria.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης