Ένα «μυστικό δείπνο» ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή έγινε προ ημερών στην Κηφισιά. Στο ραντεβού των δύο ανδρών συζητήθηκαν ζητήματα γενικού ενδιαφέροντος όπως οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το μέλλον των συνομιλιών αλλά και τα εσωτερικά θέματα της Νέας Δημοπκρατίας.

Ο Κώστας Καραμανλής σύμφωνα με το «Έθνος» επισκέφθηκε την περασμένη Κυριακή τον Αντώνη Σαμαρά στο σπίτι του στην Κηφισιά και κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο επικεφαλής της ΝΔ του εξέφρασε την ανησυχία του για τις πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ραντεβού κανονίστηκε την ημέρα της ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Οι δύο άνδρες φέρονται να συμφώνησαν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να αποφύγει τους όρους των δανειστών. Μάλιστα, ο κ. Σαμαράς εκτίμησε ότι σύντομα το κυβερνητικό επιτελείο θα κληθεί να βάλει την υπογραφή του σε ένα νέο μνημόνιο.

Όταν η συζήτηση έφτασε στα ενδοκομματικά, ο πρώην πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως ακόμη και εκείνοι που ανήκουν στον στενό κύκλο των πολιτικών του φίλων, δεν έχουν την έγκρισή του να μιλούν εξ ονόματός του. Είπε πάντως πως δεν μπορεί να τους απαγορεύει να έχουν άποψη και να την εκφράζουν δημόσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Σαμαράς σχολίασε από τη μεριά του ότι είναι αποδεκτό ο καθένας να έχει τη δική του γνώμη, αλλά είναι σημαντικό σε κάθε περίπτωση να γνωρίζει ότι κινούνται αυτόνομα και δεν εντάσσονται σε κάποια ομάδα που έχει τη δική του έγκριση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης