Πρόταση για τη διεξαγωγή τηλεοπτικής συζήτησης (debate) μεταξύ των Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα, διατύπωσε σε συνάντησή του με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σ. Κεδίκογλου, στις 11 το πρωί, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης.

Η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έτσι όπως τέθηκε, από τον κ. Σκουρλέτη περιελάμβανε τη διεξαγωγή δύο συζητήσεων, εκ των οποίων η πρώτη να αφορά τις «οικονομικές εξελίξεις, που άπτονται του νέου μεσοπρόθεσμου και του νέου μνημονίου» και η δεύτερη εθνικά και ευρωπαϊκά θέματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε αναρμόδιος για να απαντήσει, αλλά δεσμεύτηκε να μεταφέρει την πρόταση. Αναρμόδια, επίσης, δήλωσε και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άν. Ασημακοπούλου, με την οποία υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία.

«Τελικώς» αναφέρει η ανακοίνωση «παρέπεμψαν και οι δύο στη διακομματική επιτροπή, η οποία όμως, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Μιχελάκη, έχει ολοκληρώσει το έργο της» και καταλήγει: «Αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του κ. Σαμαρά στη πρότασή μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προσηλωμένος στην αρχή του ανοιχτού διαλόγου και της πλήρους διαφάνειας όσον αφορά τις θέσεις και τις προθέσεις των κομμάτων πριν την επερχόμενη κάλπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης