Κατηγορηματικά διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχει θέμα παραίτησης της εκπροσώπου Τύπου του, Πόπης Τσαπανίδου, μετά την ήττα που υπέστη το κόμμα στις εκλογές. Όπως τονίζουν πηγές από την Κουμουνδούρου, η Πόπη Τσαπανίδου από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο γραφείο της και εργάζεται κανονικά.

Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρούν ότι οι πληροφορίες αυτές περί παραίτησης της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Πόπης Τσαπανίδου, διαχέονται από την πλευρά της ΝΔ προκειμένου να δημιουργήσουν εικόνα διάλυσης για τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη δήλωση διάψευσης έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στην ιστοσελίδα «newsit.gr» καθώς τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν πληροφορίες που θέλουν την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να έχει υποβάλει την παραίτησή της το βράδυ των εκλογών στον Αλέξη Τσίπρα και να μην έχει γίνει αποδεκτή. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα σε πρωτοσέλιδό της, η ενημερωτική ιστοσελίδα, «iefimerida.gr», έκανε λόγο για εισηγήσεις που δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να αλλάξει όλο το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογική καθίζηση στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ειδικότερα, ανέφερε πως: «Μια από τις πρώτες κινήσεις που επισπεύδονται στην Κουμουνδούρου είναι και η αλλαγή στην επικοινωνιακή πολιτική». 

Είναι η δεύτερη κατά σειρά ημέρα που διαψεύδεται η συγκεκριμένη ιστοσελίδα για ειδήσεις που αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Χθες Τετάρτη είχε δημοσιεύσει πως ο Νίκος Φίλης απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είχε πει: «Αυτό το πικρό ποτήρι θα το πιείς  μέχρι το τέλος». Λίγο αργότερα ο Νίκος Φίλης με ανάρτησή του στο Twitter διέψευσε την ιστοσελίδα αναφέροντας επιπροσθέτως πως δεν έχει συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα μετά την ημέρα των εκλογών, δεν μίλησε με κανένα τρίτο πρόσωπο γι’ αυτό, ούτε είπε σε κανέναν αυτή τη φράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζήτησε δε, από την ιστοσελιδα«iefimerida» να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Η ιστοσελίδα όμως δεν επανήλθε ποτέ στο ζήτημα αυτό. 

Το επίμαχο δημοσίευμα για την Πόπη Τσαπανίδου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης