Τη διαφωνία της με τη δήλωση του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κρίση έφερε υποχώρηση της δημοκρατίας, επεσήμανε η Σοφία Βούλτεψη.

«Σήμερα, είναι μία μεγάλη μέρα, είναι η μέρα της αποκατάστασης της δημοκρατίας. Έχουμε σαράντα χρόνια δημοκρατία στην πατρίδα μας και θεωρώ ότι αυτό το οποίο υποχώρησε, με αφορμή και τη δήλωση του προέδρου της Δημοκρατίας, δεν είναι η δημοκρατία, είναι η αντίληψή μας για τη δημοκρατία» σημείωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φτάσαμε στο σημείο σήμερα να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο. Επειδή περάσαμε 40 χρόνια τεχνητής ευημερίας με δανεικά και πιστεύοντας ότι η δημοκρατία είναι να διοριστούμε όλοι στο δημόσιο και να μην πληρώνουμε και φόρους, τώρα φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο» πρόσθεσε.

Επιπλέον, η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν παρέλειψε να απευθύνει τα βέλη της και στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως «είναι μαγική εικόνα, καθώς εμφανίζεται και εξαφανίζεται, όταν υπάρχουν θέματα που μπορούν να γίνουν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης».

Τέλος, ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση, διότι «αμφισβητείται από το ίδιο του το κόμμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης