«Ο χρηματοδότης της προπαγάνδας των Σκοπίων κατά της Μακεδονίας, αυτόν που υποδέχτηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Τζόρτζ Σόρος, δήλωσε ότι οι Έλληνες θα φοβηθούν και θα ψηφίσουν τα κόμματα που στηρίζουν το μνημόνιο. Η απάντησή μας είναι μία: Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες τις τρόικας και του Μνημονίου στις 17 Ιουνίου, ψηφίστε Ανεξαρτήτους Έλληνες και διώξτε τους», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης όπου βρέθηκε τη Δευτέρα.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε πατριωτικό, αστικό, δημοκρατικό, λαϊκό Κίνημα. Δεν θα αποδεχθούμε τα παιδιά μας να γίνουν μετανάστες στις φάμπρικες του Βερολίνου. Θα μείνουμε εδώ. Θα πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω», πρόσθεσε και διευκρίνισε πως «Δεν μας χάρισε κανείς το ευρώ. Εμείς το πληρώσαμε, εμείς το πληρώνουμε, εμείς του δώσαμε το όνομα του. Δεν μπορεί να μας βγάλει κανείς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι «δεν θα υπάρξει παραγραφή ούτε για υπουργούς ούτε για βουλευτές. Όλοι θα είναι ίσοι μπροστά στον Νόμο».

«Πουλάνε την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας και έτσι ξεπουλάνε το 70% της αγροτικής Γής που είναι δεσμευμένη λόγω των αγροτικών δανείων. Θέλουν να εξαθλιώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτό δεν θα το επιτρέψουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες», κατέληξε.

Eπιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης