Στις 6 Μαΐου προσδιόρισε με επιφύλαξη την ημερομηνία των εκλογών ο υπουργός εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο Κεντρικό Δελτίο της ΝΕΤ.

Ο κ. Αβραμόπουλος ξεκαθάρισε μετά από σχετική ερώτηση πως είναι υπέρ της εθνικής συνεννόησης, αλλά δεν τάχθηκε υπέρ των a priori κυβερνήσεων συνεργασίας, αλλά εκτίμησε πως η Νέα Δημοκρατία θα αποσπάσει την αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές. «Αυτές οι εκλογές θα είναι ο τάφος των δημοσκοπήσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι ακόμα και στην περίπτωση της αυτοδυναμίας, η ΝΔ θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα στη Βουλή και στο πλαίσιο της εθνικής συνεννόησης, θα καλέσει τους βουλευτές όλων των κομμάτων αν συμφωνούν με αυτό να το ψηφίσουν. «Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ, παρέχοντας κάλυψη στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μάκη Βορίδη, διευκρινίζοντας πως τον Δεκέμβριο μπορεί να είχε συμφωνήσει, αλλά τότε ήταν στο δυναμικό του ΛΑΟΣ από όπου έπαιρνε και τις σχετικές κατευθυντήριες γραμμές.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης