Απάντηση στα όσα αναφέρει ο ΣΥΙΖΑ και είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πρόσληψη στη Βουλή ως νομικής συμβούλου, της συζύγου του πρώην αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης Γ. Κουμουτσάκου, έδωσε ο ίδιος ο  Γ. Κουμουτσάκος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για ψευδές και παραπλανητικό δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή, τονίζοντας ότι πρόκειται για την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει χωρίσει εδώ και έναν χρόνο. Παράλληλα, τονίζει ότι δεν πρόκειται για πρόσληψη, αλλά για παροχή νομικών υπηρεσιών, ενώ υπογραμμίζει ότι η κ. Καρρά είναι εξαίρετη νομικός με άριστες σπουδές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της, η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι η Βουλή απέλυσε δικηγόρο, μητέρα δύο ανηλίκων, η οποία λάμβανε 800 ευρώ, προκειμένου να προσληφθεί η σύζυγος του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση με μισθό 1.750 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως το όλο θέμα αποκάλυψε η εφημερίδα Αυγή η οποία αναφέρει ότι «στο ελληνικό Κοινοβούλιο προσελήφθη η σύζυγος του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου, Ρεγγίνα Καρρά. Η ασυνήθιστη για τα κοινοβουλευτικά χρονικά πρόσληψη έγινε την τελευταία ημέρα εργασιών της Βουλής, πριν κλείσει για τις διακοπές του Πάσχα, και υπογράφεται από τον πρόεδρο του σώματος, Κώστα Τασούλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης