Απάντηση Δρίτσα στη Ν.Δ. για την Αίγινα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016, 19:25
Απάντηση Δρίτσα στη Ν.Δ. για την Αίγινα
«Χρειάστηκαν oκτώ μέρες για να πάρει μπρος και ο μηχανισμός της Ν.Δ., ως ουραγός στο Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ στον Πρόεδρο του Ποταμιού και στους… έγκριτους εκπροσώπους της... αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας» απαντά ο ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας στη Ν.Δ., 33 βουλευτές της οποίας κατέθεσαν ερώτηση για «τα αναπάντητα ερωτήματα, που αφορούν την αντίδραση και τη λειτουργία των αρμόδιων Υπηρεσιών και της πολιτικής ηγεσίας τους στην τραγωδία της Αίγινας».

Ο κ. Δρίτσας ανέφερε επίσης ότι «στην ερώτηση που κατέθεσαν σήμερα 33 βουλευτές της ΝΔ, φυσικά και θα πάρουν σύντομα την οφειλόμενη, ειλικρινή και πλήρη απάντηση σε όλα τα ερωτήματά τους στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου».

 «Το οφείλουμε άλλωστε κυρίως, στα θύματα και στους οικείους των θυμάτων του τραγικού συμβάντος» επισήμανε. 

Ο κ. Δρίτσας ανέφερε επίσης ότι «Θα αναμέναμε να αφήσουν έξω από την αντιπολιτευτική στοχοποίηση το Λιμενικό Σώμα, ιδιαίτερα, όταν το πανελλήνιο γνωρίζει ότι, τις κρίσιμες και αγωνιώδεις εκείνες στιγμές κινητοποιήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις του, με πρώτο και κύριο μέλημα τη διάσωση των ναυαγών, την αρωγή για την μεταφορά και την περίθαλψη των τραυματιών και την καταγραφή όλων των επιβαινόντων στα δύο σκάφη. Μια αναγνώριση και ένα εύγε δε θα έβλαπτε».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016, 19:25