Στεφάνι κατέθεσε στον χώρο του Πολυτεχνείου, με την ευκαιρία της 47ης επετείου της εξέγερσης των φοιτητών, αντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής τους Μανώλη Χριστοδουλάκη, Παύλο Χρηστίδη και Βασίλη Κεγκέρογλου.

«Είμαστε και φέτος εδώ, στην επέτειο της ηρωικής εξέγερση του ’73, με σεβασμό φυσικά, στις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία. Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου και τους διαχρονικούς αγώνες για ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη» δήλωσε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης. Τόνισε πως «ειδικά φέτος, οφείλουμε όλοι μαζί να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας, απέναντι στον αυταρχισμό και την πόλωση που τροφοδοτούν νέους διχασμούς. Γιατί τη μάχη απέναντι στην ανασφάλεια και τον φόβο που δημιουργεί η απειλή της ανθρώπινης ζωής, μόνο ενωμένοι μπορούμε να την κερδίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ συμπλήρωσε πως το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή στους αγώνες για τη θωράκιση της δημοκρατίας, την ενότητα, την εθνική συμφιλίωση και την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης