«Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα! Με ανατροπή γεννιούνται οι ελπίδες, κερδίζεις τη ζωή» υπογραμμίζει το ΚΚΕ, το οποίο πραγματοποιεί ανοιχτές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα.

– Στην Αθήνα, την Πέμπτη 27 Μαΐου, στις 19:30, στην πλατεία Συντάγματος, θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Στη Θεσσαλονίκη, στον Λευκό Πύργο, την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 19:30, θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου, την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 19:30, θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Λάρισα, στην κεντρική πλατεία, την Παρασκευή 28 Μαΐου στις 19:30, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Στα Γιάννενα, στην κεντρική πλατεία, την Πέμπτη 27 Μαΐου, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στο Ηράκλειο Κρήτης: Στην πλατεία Αλικαρνασσού, την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 19:30, θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στον Βόλο, στην παραλία, την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 20:00, θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Λιβαδειά, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 19:30, θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Χαλκίδα, στην προβλήτα του Αγ. Νικολάου, την Παρασκευή 28 Μαΐου στις 20:00, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

– Στη Σάμο, στο Καρλόβασι, την Τετάρτη 26 Μαΐου στις 19:00, στην πλατεία Αγ. Δημητρίου («Μικρή Πλατεία») θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στα Τρίκαλα, την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 20:00, θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Λαμία, στην πλατεία Ελευθερίας, την Παρασκευή 28 Μαΐου στις 19:30, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

– Στην Καρδίτσα, στην κεντρική πλατεία, την Παρασκευή 28 Μαΐου στις 20:00, θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στην Άμφισσα, στην πλατεία Λαού, την Παρασκευή 28 Μαΐου στις 19:30, θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στην Καβάλα, το Σάββατο 29 Μαΐου, θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στο Κιλκίς, το Σάββατο 29 Μαΐου, θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Ρόδο, το Σάββατο 29 Μαΐου, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στην Ικαρία, την Κυριακή 30 Μαΐου, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης