Δριμεία επίθεση εναντίον της Κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εισηγητής των ανεξάρτητων Βουλευτών, Θεόδωρος Παραστατίδης, από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

«Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της κυβέρνησης γυρνούν από κανάλι σε κανάλι για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Επικαλούνται αστάθεια και απόσυρση καταθέσεων αν διαδεχθεί αυτήν την κυβέρνηση μία άλλη. Ίσως δεν έχετε ακόμα αντιληφθεί πως εσείς κυβερνάτε και πως εσείς είστε υποχρεωμένοι να απολογηθείτε στον λαό και όχι κάποιοι άλλοι. Γιατί δεν ολοκληρώσατε τον έλεγχο των καταθέσεων που συμπεριλαμβάνονται σε διάφορες λίστες; Από πότε η δημοκρατική διαδοχή στο πλαίσιο του πολιτεύματος παραπέμπει σε αστάθεια;» αναρωτήθηκε ο κ. Παραστατίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η συγκυβέρνηση επέδειξε περιφρόνηση και ασυνέπεια στον λαό, όπως μπορεί εύκολα να δει κανείς ανατρέχοντας στα προεκλογικά προγράμματα των κομμάτων της», πρόσθεσε.

«Βλέπετε τον τρόπο φορολόγησης των εισοδημάτων που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία: Οι πολίτες αισθάνονται πραγματικά ένοικοι στο ίδιο τους το σπίτι. Η κυβέρνηση επικαλείται τα στοιχεία του ΟΑΕΔ για μείωση της ανεργίας, ενώ είναι απολύτως βέβαιο πως η όποια μείωση οφείλεται στη μετανάστευση στο εξωτερικό χιλιάδων νέων πολιτών, μεταξύ αυτών και πολλών επιστημόνων. Πολλοί νέοι δεν εγγράφονται στα μητρώα του ΟΑΕΔ, γιατί δεν έχουν ελπίδα εύρεσης εργασίας, ενώ δεν καταγράφονται όσοι εργαστούν 3-4 μήνες τον χρόνο. Εξαγγείλατε προγράμματα στήριξης των γεωργοκτηνοτρόφων, τη στιγμή που δεν έχετε ακόμα πληρώσει τις βιολογικές καλλιέργειες του 2012-2013, ενώ επιδεικνύετε πλήρη αδιαφορία και για τις συνέπειες του καταρροϊκού πυρετού. Ευαγγελίζεστε μονίμως και καθημερινά την αναπτυξιακή προοπτική, ενώ δεν υπάρχει καμία ελπίδα για νέες επενδύσεις, λόγω της κατακόρυφης πτώσης της εγχώριας ζήτησης, της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς», κατέληξε ο Βουλευτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης