Πυρά κατά της «Ελληνικής Λύσης» εξαπέλυσε ο βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης, έπειτα από την αποχώρησή του από το κόμμα το Σάββατο, 22 Απριλίου.

Ο βουλευτής έκανε λόγο για στημένο δημοσίευμα εκ μέρους του κόμματος που τον παρουσίασε ως «αποστασία», με αποτέλεσμα τον «εξορισμό» του σε άλλη εκλογική περιφέρεια, εξέλιξη την οποία δεν δέχθηκε και για αυτό αποχώρησε από την παράταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Μυλωνάκης σημείωσε ότι ο ίδιος επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο, χωρίς ωστόσο να βρει ανταπόκριση.

«Από το Σεπτέμβριο στήνονταν αυτό το χτύπημα το δημοσίευμα με τις βλακείες περί αποστασιών» είπε και υποστήριξε ότι υπήρχε συγκεκριμένος λόγος. «Γιατί εγώ είχα αντιδράσει όταν υπήρχαν σκέψεις να κατέβουν με το κόμμα υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή, κάποιοι επιλαχόντες. Εγώ δεν το θεωρούσα σωστό και από τότε προφανώς το φύλαγαν χωρίς να καταλάβω τίποτα».

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει απάντησε: «Δεν θα κάνω τίποτα, δεν μπορώ να πάω απέναντι από το κόμμα που μέχρι χθες ήμουν υποψήφιος, αυτό θα το έκανε μόνο ένας παλιάνθρωπος. Θα δω μετά τι θα κάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποκάλυψε δε ότι «ήδη με έχουν καλέσει μικρά κόμματα, εκτός κοινοβουλίου από τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο. Είπα “όχι” γιατί δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη εύκολα πλέον. Ή θα επιστρέψω στη δημοσιογραφία ή θα ασχοληθώ σοβαρά με κάτι που θα μου κινήσει την εμπιστοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης