Στα ύψη ανέβηκε το θερμόμετρο στην Ολομέλεια της Βουλής λόγω της σφοδρής αντιπαράθεσης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μάρκου, και του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Κατά τη συζήτηση του πορίσματος της ΝΔ για την Προανακριτική Επιτροπή που αφορά στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο Κώστας Μάρκου σχολίασε δηκτικά την ανακοίνωση του προεδρεύοντος σύμφωνα με την οποία επόμενος ομιλητής ήταν ο εισηγητής του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου. «Τα ίδια θα πει με τον Πλεύρη…», ήταν το ειρωνικό σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σχόλιο του Κ. Μάρκου έγινε αντιληπτό από τον Οδ. Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος φέρεται να απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει πολλά ράμματα για τη γούνα του. «Έχω πολλά για ΄σένα, είσαι μέσα στη διαπλοκή» φέρεται να του είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, με τον Κ. Μάρκου να ανταπαντά πως «είστε από παντού ανοιχτοί…» και να κάνει παράλληλα μία άσεμνη χειρονομία.

Ο προεδρεύων, Θανάσης Μπούρας, έγινε έξαλλος καθώς, όπως είπε, είδε με τα μάτια του την άσεμνη χειρονομία του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εν συνεχεία, διέκοψε τη διαδικασία, μη μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση. «Ντροπή, ντροπή, ντροπή» φώναξε ο προεδρεύων. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης