Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα ο Χάρης Θεοχάρης. Ο βουλευτής του Ποταμιού, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ανέφερε πως «στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου σε συνεργασία με στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους εργάζονται για τη μετάβαση της χώρας στη δραχμή».

Οι ισχυρισμοί του αυτοί προκάλεσαν την έντονη αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένης της αναπληρώτριας υπουργού, Θεανώς Φωτίου, η οποία ήταν παρούσα στην αίθουσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αλλάξατε τον νόμο για το δημοψήφισμα με Πράξη Νομικού Περιεχόμενου μετά όμως την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος. Αυτό είναι το ήθος της Αριστεράς. Θα αλλάξετε και τον νόμο για τις εκλογές μετά την προκήρυξή τους;» είπε ο κ. Θεοχάρης, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να πουν «ΝΑΙ στην Ελλάδα και ΟΧΙ στον διχασμό και στις ουρές της ντροπής».

Από τη μεριά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε:

«Η σημερινή δήλωση του κ. Θεοχάρη, εκτός από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, πόσο μάλλον όταν είναι εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο ευαγγελίζεται την “ευθύνη”. Ντροπή και τίποτα άλλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης