Τις ευχαριστίες του στα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τον απολογισμό του έργου του στο υπουργείο Εσωτερικών κάνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο.

Πλέον μετά τον ανασχηματισμό, τον υπουργικό θώκο στο Εσωτερικών, αναλαμβάνει ο Μάκης Βορίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα γράφει ο κ Θεωδορικάκος στον λογαριασμό του στο facebook:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας! Ιδιαίτερα στα εκατοντάδες στελέχη της Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα που επικοινωνούν μαζί μου σήμερα.

Νιώθω υπερήφανος για το δημιουργικό, μεταρρυθμιστικό έργο στο Υπουργείο Εσωτερικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις και θετικές αλλαγές για τους πολίτες, έγιναν πράξη μέσα σε 18 μήνες, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη ανάμεσα στον πολίτη και στο κράτος.

Κορωνίδα όλων, η κατοχύρωση στην πράξη του δικαιώματος των Ελλήνων να ψηφίζουν από τη χώρα στην οποία βρίσκονται με 288 ψήφους από το ελληνικό κοινοβούλιο. Οι Έλληνες ενωμένοι στον κόσμο!

Νιώθω βαθιά ικανοποίηση για την συμβολή μου στην ενδυνάμωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κοινωνικής πολιτικής της. Για τον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου και την αξιοκρατία, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Εκφράζω τις θερμές ευχές μου, στους συναδέλφους που αναλαμβάνουν το Υπουργείο Εσωτερικών. Θα έχουν την αμέριστη στήριξη μου, στην υλοποίηση των υπολοίπων μεταρρυθμίσεων που έχουμε δρομολογήσει.

Και ασφαλώς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο απλό κόσμο της Νέας Δημοκρατίας για τις μάχες που δώσαμε ως τώρα, ιδίως στα δύσκολα χρόνια της αντιπολίτευσης.

Ως πολίτης και ως βουλευτής αυτής της μεγάλης λαϊκής μεταρρυθμιστικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, θα συνεχίσω να μάχομαι για τις ιδέες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και του υπεύθυνου πατριωτισμού!

Πάμε μπροστά!»

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη σας! Ιδιαίτερα στα εκατοντάδες στελέχη της Αυτοδιοίκησης από όλη την…

Δημοσιεύτηκε από Τάκης Θεοδωρικάκος – Takis Theodorikakos στις Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης