Στην απουσία ενός σχεδίου για το παραγωγικό μοντέλο της χώρας αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης μιλώντας, την Τετάρτη, στη Βουλή.

Μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας υποστήριξε: «Η δημόσια συζήτηση εστιάζει στη δημοσιονομική προσαρμογή, η οποία έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού και στις δύσκολες αποφάσεις που ελήφθησαν κυρίως το 2010 και το 2011 από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Και βεβαίως από την άλλη πλευρά της αντιπολίτευσης υπάρχει μια συντηρητική επιδοματική λογική άλλων εποχών που δεν ακουμπά σε καμιά περίπτωση στα πραγματικά ζητούμενα της χώρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ζητούμενο είναι η παραγωγή νέου πλούτου. Το ζητούμενο είναι ο νέος παραγωγικός προσανατολισμός της χώρας. Και πολύ φοβάμαι ότι με αυτές τις παλιές λογικές και αντιλήψεις το πολιτικό σύστημα στρώνει το χαλί για την επόμενη κρίση που θα βρει ξανά την χώρα αβοήθητη. Αντί λοιπόν να υπάρχει ένα ολοκληρωμένος σχεδιασμός για το νέο αναπτυξιακό μοντέλο βλέπουμε αποσπασματικές προσπάθειες, πολλές φορές ασύνδετες η μία με την άλλη», κατέληξε ο «πράσινος» Βουλευτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης