Η Sky είναι ένα εξωτικής ομορφιάς σκυλάκι που βρέθηκε σε χωράφι στη Νεάπολη Λακωνίας. Έχει ανοιχτά γαλάζια μάτια, σαν τον ουρανό, και εκεί οφείλεται το όνομα της.

Είναι πολύ ήσυχη, τρυφερή, υπάκουη και κατάλληλη για να μείνει σε διαμέρισμα. Είναι μικρόσωμη (9 κιλά) και δεν θα μεγαλώσει άλλο καθώς έχει κλείσει τα 2,5 έτη (γενν. μέσα του 2013). Δεν γαβγίζει, της αρέσει το χουζούρι, μπαίνει στο αυτοκίνητο και κάθεται ήσυχα, περπατάει καλά με το λουράκι της και απολαμβάνει την ανθρώπινη συντροφιά όσο και τη μοναχικότητά της. Η Sky είναι ευαισθητούλα στο φως και τον ήλιο, γιατί είναι αλμπίνα (έλλειψη μελανίνης στο σώμα της) με αποτέλεσμα να ενοχλούνται τα ανοιχτόχρωμα ματάκια της και το δέρμα της. Παρ’ όλα αυτά η αποφυγή του έντονου ήλιου και η παραμονή της σε σπίτι/εξωτερικό σκιερό μέρος τής εξασφαλίζει μία φυσιολογικότατη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμβολιάστηκε, αποπαρασιτώθηκε, έχει τσιπ και βιβλιάριο υγείας αλλά ακόμα δεν έχει στειρωθεί. Αναζητούμε μία μόνιμη οικογένεια και ένα ήρεμο περιβάλλον για τη γλυκιά Sky. Θα δοθεί σε πολύ φιλόζωους, για μέσα στο σπίτι, σαν σκυλάκι συντροφιάς με συμβόλαιο υιοθεσίας και την υποχρέωση στείρωσης.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με:
697 496 3037, labirimaria@hotmail.com
chip 945000001375489

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης