Την  Κυριακή 5 Ιουνίου, 10:30 π.μ. – 14:00, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Κλούβα) στο Άνω Καλαμάκι (Λεωφ. Ιωνίας) δεκάδες αδέσποτα σκυλάκια ψάχνουν στέγη. Ψάχνουν ένα χάδι και την αγάπη μιας οικογένειας.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν έναν πιστό φίλο, θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες πανέμορφα, υγιέστατα, εμβολιασμένα και τσιπαρισμένα σκυλάκια, στη γιορτή υιοθεσίας σκύλου, που θα γίνει στο πλαίσιο της “Γιορτής Φιλοζωίας”, που διοργανώνει ο Δήμος Αλίμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στο πάρκο σκύλων θα παρευρίσκονται οι εθελοντές του Φιλοζωικού συλλόγου Αλίμου Σ.Α.Ζ.Α και του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Π. Φαλήρου συνοδεύοντας τα σκυλάκια και βοηθώντας τους υποψήφιους κηδεμόνες να κάνουν τη σωστή επιλογή. Όσοι υιοθετήσουν σκυλάκι θα λάβουν και κάποιο από τα δώρα που προσφέρουν οι χορηγοί της εκδήλωσης.

Παράλληλα με τη Γιορτή Υιοθεσίας θα υπάρχουν Μπαζάρ από τα δύο φιλοζωικά σωματεία, καθώς και Φιλοζωικές δράσεις με ζωγραφική και παιχνίδι για παιδιά από την ομάδα Ζ.ω.Ε.Σ.

Όσοι πραγματικά αγαπούν τα σκυλάκια μπορούν να κάνουν μια βόλτα ως το Άνω Καλαμάκι (Άλιμος) για να γνωρίσουν τα αδέσποτα σκυλάκια. Κάποιοι τα εγκατέλειψαν. Οι φιλόζωοι τα μάζεψαν, τα πήγαν στον κτηνίατρο. Είναι υγιέστατα. Αξίζει να υιοθετήσετε ένα σκυλάκι. Έναν σύντροφο για την οικογένειά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης