Ο 8χρονος Casper γνώρισε για δεύτερη φορά την εγκατάλειψη, όταν η «κυρία» που τον φρόντιζε τον πέταξε στον δρόμο, όταν οι αιματολογικές του έδειξαν ότι έχει καλααζάρ. Ωστόσο, τα νεφρά του είναι σε καλή κατάσταση.

Βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο δάσος του Ξυλοκάστρου σαν φάντασμα. Εμφανώς καταβεβλημένος από ασιτία, έπεσε με τα μούτρα στην κονσέρβα και δεν σήκωσε κεφάλι. Είναι πάρα πολύ αδύνατος, ταλαιπωρημένος και του λείπουν αρκετά δόντια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεδομένης της κατάστασής του, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να επιβιώσει μόνος του… Ακόμα και αν τα καταφέρει όμως, θα είναι το πολύ μέχρι τον Ιούνιο, γιατί -ως συνήθως- μαζί με το καλοκαίρι έρχονται και οι φόλες στο δάσος… Η παραμονή του εκεί ισοδυναμεί με θανατική καταδίκη.

Ο Casper είναι μόνος και αβοήθητος και για αυτόν, προκειμένου να μη μείνει στον δρόμο, ως μόνη λύση φαντάζει η ευθανασία, κάτι το οποίο έχει κανονιστεί να γίνει μέχρι τη Μ. Παρασκευή…

Η γυναίκα που τον φροντίζει για την ώρα είναι άρρωστη και πρέπει να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Εντούτοις, αν βρεθεί κάποιος να του προσφέρει ένα σπίτι και μια αγκαλιά, αναλαμβάνει τα έξοδα για τα φάρμακά του…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βοηθήστε να μην τον «κοιμίσουν»… Επικοινωνήστε στο: 6948833338.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης