«Θερμές ευχαριστίες σε όλους που αγκαλιάσατε ετούτη την προσπάθεια που είχε αίσιο τέλος. Από τις 9 ως τις 12 Αυγούστου συγκεντρώσαμε μαζί, γρήγορα χωρίς πολλές φανφάρες ένα ποσό για την ενίσχυση διαφόρων φορέων που αγωνίστηκαν σκληρά για τη φροντίδα των πυρόπληκτων ζώων.

Μια και ακόμη και σήμερα 16 Αυγούστου, εμφανίστηκαν 3 ακόμη καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό ήθελα να σας πω ότι τελικά το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι 5754.35 ευρώ τα οποία μοιράστηκαν δια του 4 σε 4 φορείς! Οι φορείς είναι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φιλοζωικός Σύλλογος Κρέστενων (ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ)

Πολιτιστικός και Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

ANIMA Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ranch-eros Φίλοι αλόγων Ανατολικής Αττικής και Εύβοιας

Σας επισυνάπτω αποδεικτικά των καταθετηρίων (το format στην περίπτωση του Ranch-eros ειναι διαφορετικό γιατί το ποσό στάλθηκε σε διαφορετική τράπεζα μεσω εμβάσματος – στις άλλες περιπτώσεις εστάλησαν στην ίδια τράπεζα) ενώ σύντομα θα μου στείλουν και σχετικές αποδείξεις οι φορείς οι οποίες μόλις ληφθούν θα δημοσιευτούν και αυτές εδώ

Οι εκπρόσωποι των 4 φορέων ήταν ευγενέστατοι και ήδη ο εκπρόσωπος του πολιτιστικού φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης μου βεβαίωσε ότι έλαβαν το ποσό και ότι θα διατεθεί όλο για αγορά τροφών για τα παραγωγικά ζώα καθώς και θα μου στείλει σχετικό τιμολόγιο! 

Να σημειωθεί ότι για όποιον έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι όλο το πόσο που συγκεντρώθηκε κατατέθηκε στους φορείς αυτούς, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για να του δείξω screenshots των δωρεών που κάνατε όλοι σας!!

Ουφ, με ετούτη την υπόθεση έγινα ανυπόφορα formal, μην τυχόν και γίνει κανένα λάθος. Τώρα που ολοκληρώθηκε σας υπόσχομαι ότι ο παλιός, καλός, ξίνος, ανόητος Τσίτσος θα επανέλθει δριμύτερος!

Χίλια ευχαριστώ για την αμοιβαία, άνευ όρων εμπιστοσύνη και την συμπόνοια και ενδιαφέρον που δείξατε όλοι σας! Πάρτε και μια φώτο που θα σας κάνει να ευθυμήσετε το δίχως άλλο».

Πηγή: tsitsosthecat.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης