Ο Henrik είναι το μοναδικό σκυλάκι που επιβίωσε από μια γέννα 9 κουταβιών στα Σπάτα, δίπλα σε κεντρικό δρόμο. Τυχερός μέσα στην ατυχία του χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν ήταν ενός μηνός, με αποτέλεσμα να σπάσει τη λεκάνη, την ουρά και το πίσω ποδαράκι του, ζημιά που αποκαταστάθηκε από μόνη της με το πέρασμα του χρόνου.

Τώρα πια έχει ξεπεράσει το σοκ και τον τραυματισμό του, και μπορεί να παίζει και να τρέχει όπως όλα τα σκυλάκια της ηλικίας του. Είναι πολύ κοινωνικός και γλυκός με τους ανθρώπους, παιχνιδιάρης και καλόβολος, ενώ μαθαίνει πολύ γρήγορα και αγαπάει με όλο του το είναι όλα τα πλάσματα του κόσμου, σκυλιά, γατιά και ανθρώπους. Αρχικά χρειάζεται όπως όλα τα σκυλιά χρόνο προσαρμογής και συμφιλίωσης με νέα ζώα και ανθρώπους για να ξεπεράσει την όποια διστακτικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πορεία της υγείας του παρακολουθείται από ορθοπεδικό, ωστόσο είναι πλέον εμφανές πως μπορεί να παίζει, να περπατάει και να τρέχει όπως όλα τα υπόλοιπα σκυλιά της ηλικίας του. Είναι γεννημένος τον Φεβρουάριο 2014 και όταν ενηλικιωθεί θα ζυγίζει 23-25 κιλά. Είναι ήδη αποπαρασιτωμένος/εμβολιασμένος και θα δοθεί με βιβλιάριο υγείας σε πολύ φιλόζωη οικογένεια.

Αν έχετε περίσσευμα αγάπης για έναν ιδιαίτερο σκυλάκο-σύντροφο ζωής, επικοινωνήστε με το elelambir@gmail.com και το 6973 537552 (μετά τις 5.00 το απόγευμα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης