Η Κέιτι είναι μια κοινή, κατά τα λεγόμενα, σκυλίτσα, την οποία, μόλις τη συναντήσει κανείς, τη συμπαθεί όχι μόνο γιατί είναι ένα ήρεμο και ισορροπημένο σκυλί, αλλά γιατί είναι εξαιρετικά φιλική προς τους ανθρώπους και ιδιαίτερα με τα παιδιά. Η ξεχωριστή αυτή σκυλίτσα βρέθηκε στην Πετρούπολη μαζί με τα μικρά της.

Η ίδια ζούσε εκεί από μικρή, μέχρι που γέννησε και μεγάλωσε τα κουτάβια της, και τότε η απομάκρυνσή της από την περιοχή της (από το σπίτι της ουσιαστικά), θεωρήθηκε απαραίτητη από τη γειτονιά, γιατί ήταν πλέον ανεπιθύμητη! Η Κέιτι είναι μόλις 2 ετών και θα είναι ευτυχισμένη, αν βρεθεί ένα σπίτι που να τη θεωρήσει καλοδεχούμενη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νεαρό της ηλικίας της σε συνδυασμό με τον ιδανικό της χαρακτήρα είναι σίγουρο ότι θα κάνουν ευτυχισμένη και την οικογένεια που θα την επιλέξει. Γεμάτη χαρά, η μεγαλόσωμη «μικρή» δεν τραβάει στις βόλτες, ενώ είναι πολύ ήρεμη. Ακόμα και όταν επιστρέφει από τη βόλτα της στην κλούβα της πανσιόν που τη φιλοξενεί, κουνάει χαρούμενη την ουρά της και περιμένει υπομονετικά να της βγάλουν το λουρί.

Η υιοθεσία θα γίνει υπό την αιγίδα του φιλοζωικού σωματείου «Αδέσποτη Ζωή» (Αριθμός Έγκρισης Πρωτοδικείου 4606/2011). E-mail επικοινωνίας: info@stray-life.gr.

Πηγή: zoosos.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης