Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε χωριό στο βορειοανατολικό τμήμα της Ινδίας, το οποίο έχει «πλημμυρίσει» από μεγάλες αράχνες. Οι ταραντούλες βρίσκονται μέσα και έξω από κάθε σπίτι της τοπικής κοινότητας, με δεκάδες κατοίκους να μεταφέρονται στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εκπρόσωπος της τοπικής Αστυνομίας ανέφερε ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια άμεση σύνδεση των δύο θανάτων με το δηλητήριο του συγκεκριμένου εντόμου, ωστόσο άφησε σαφείς αιχμές για τα γιατροσόφια που δόθηκαν στους ασθενείς τις πρώτες ώρες μετά το δάγκωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν είδα την αράχνη, προσπάθησα να την πετάξω έξω. Ένιωσα ένα τσούξιμο και ύστερα από λίγο η πληγή μαύρισε και άρχισε να ματώνει. Ο πόνος ήταν πολύ δυνατός», ανέφερε ένας από τους κατοίκους.

Από την πλευρά τους οι τοπικές Αρχές απηύθυναν την Πέμπτη έκκληση στους κατοίκους να παραμείνουν ψύχραιμοι και να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, την ίδια στιγμή που ειδικά κλιμάκια απεντόμωσης κινούνται προς το σημείο προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους… εισβολείς.

Δείτε το video…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης