Η μικροκαμωμένη Κλάρα είναι περίπου 1 έτους (υπολογίζουμε ότι γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2010) και βρέθηκε στην περιοχή της Κερατέας μέσα στην αυλή του σπιτιού μέλους του σωματείου μας μια από τις κρύες μέρες του Ιανουαρίου. Έδειχνε πολύ χαρούμενη που είδε άνθρωπο και αναζητούσε χάδια.

Ήταν πολύ εξαντλημένη και τα κοκαλάκια της που προεξείχαν έδειχναν πόσο είχε ταλαιπωρηθεί από την πείνα. Έτρεμε από το κρύο και τα αυτάκια της ήταν πρησμένα από την ωτίτιδα που προφανώς είχε. Παρ’ όλα αυτά χοροπηδούσε από τη χαρά της που κάποιος της έδωσε λίγη σημασία. Το μόλις 12 κιλάκια κοριτσάκι μάς έκλεψε την καρδιά και δεν αντέξαμε να το αφήσουμε στην τύχη του. Δυστυχώς όμως, έπειτα από τις εξετάσεις που της κάναμε, έδειξε θετική στην ερλιχίωση και στο καλααζάρ. Τα αιμοπετάλιά της είναι τόσο χαμηλά, που ο γιατρός απόρησε πώς ζει ακόμα. Η θεραπεία της πρέπει να ξεκινήσει άμεσα και η Κλάρα, που έχει τόσο μεγάλη λαχτάρα να ζήσει, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να βγει νικήτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν μπορείτε να βοηθήσετε στα έξοδα της θεραπείας της, η Κλάρα θα σας ευγνωμονεί για μια ζωή. Φιλοξενία έχει βρει προς το παρόν. Τηλ. 6974-602773, e- mail ioanna.athanassiadou@gmail.com

Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος
Πηγή: adespoto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης