Να κοστολογήσει την… αγκαλιά της αποφάσισε μια Αμερικανή φοιτήτρια και έκανε «χρυσές δουλειές». Ο λόγος για την Jacqueline Samuel η οποία αποφάσισε να πουλά την αγκαλιά της στην τιμή των 60 δολαρίων την ώρα και να τη διαθέτει σε όποιον το επιθυμεί και έχει τα χρήματα για να πληρώσει.

Οι δουλειές της 29χρονης πάνε τόσο καλά που ζήτησε μάλιστα τη συνδρομή μίας ακόμα κοπέλας ώστε να προλαβαίνει τους πελάτες της. Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι ανήκουν και στα δύο φύλα και προέρχονται όλα τα κοινωνικά στρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν την αγκαλιά, ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει ένα έντυπο όπου αποδέχεται ότι πρόκειται μόνο για μία αγκαλιά και τίποτα παραπάνω. Υπογράφει μάλιστα ότι δεν πρόκειται να τηλεφωνήσει ή να ενοχλήσει με οποιοδήποτε τρόπο την Jacqueline.

«Θα νιώθετε πιο ήρεμοι για μέρες αργότερα», υποστηρίζει η ίδια που δεν παραλείπει να τονίσει τα οφέλη της αγκαλιάς στην υγεία μας. Άλλωστε και οι σπουδές της είχαν ως αντικείμενο τον εγκέφαλο και τις γνωστικές επιστήμες ενώ έχει αφιερωθεί στις εναλλακτικές θεραπείες. «Είμαι παθιασμένη με την αφή. Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, και γνωρίζω πως αλληλεπιδρά στις διαφορετικές κουλτούρες».

Η επιχείρηση εδρεύει στο σπίτι της στο Penfield της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης