Το λεωφορείο που θεραπεύει το hangover

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012, 15:46
Το λεωφορείο που θεραπεύει το hangover
Ένα σάντουιτς, μια λεμονάδα ή ένα ποτήρι μπίρα είναι κάποιοι από τους τρόπους που προτείνουν κάποιοι ως αντίδοτο στο hangover. Στο Λας Βέγκας όμως, την πόλη των καζίνο και των παρεκτροπών, κάποιοι αποφάσισαν να κυκλοφορεί το λεωφορείο που θεραπεύει από τις «κραιπάλες».

Ο πτυχιούχος γιατρός Τζέισον Μπερκ είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει ένα όχημα που θα κάνει συχνές στάσεις σε κομβικά σημεία της πόλης και, αν κάποιος υποφέρει από τα παρελκόμενα της κατάχρησης αλκοόλ, θα ανεβαίνει σε αυτό και θα δέχεται, με το αζημίωτο πάντα, τις φροντίδες του προσωπικού.

Οι εν λόγω φροντίδες περιλαμβάνουν τη χορήγηση ενδοφλέβιων διαλυμάτων με φυσιολογικό ορό για ενυδάτωση, φαρμακευτικές ουσίες για τη ναυτία και τον πονοκέφαλο, αλλά και βιταμίνες για τόνωση του οργανισμού.Ο Μπερκ ισχυρίζεται ότι η θεραπεία δικής του επινοήσεως, η οποία είναι εγκεκριμένη από τον αυστηρό αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων, μπορεί μέσα σε μόλις 45 λεπτά να θεραπεύσει το 90% των hangover.«Δεν παίζει ρόλο τι ήπιατε χθες το βράδυ. Αν σήμερα νιώθετε ότι θέλετε απλώς να κουλουριαστείτε σε μια γωνία και να πεθάνετε, η Hangover Heaven μπορεί να σας κάνει μια χαρά σε 45 λεπτά» γράφει η ιστοσελίδα της εταιρείας.

Προς το παρόν μπορεί κανείς να τηλεφωνήσει για να ζητήσει τις υπηρεσίες του λεωφορείου ή να δει τις στάσεις που κάνει στην πόλη μέσω Διαδικτύου, σύντομα όμως θα μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους και κατ' οίκον.Οι υποψήφιοι πελάτες θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού 100 ευρώ στοιχίζει μια απλή ενδοφλέβια ενυδάτωση, 150 ευρώ η ενδοφλέβια ενυδάτωση, τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα, τα φάρμακα κατά της ναυτίας και η χορήγηση βιταμινών και 300 ευρώ η κατ' οίκον επίσκεψη γιατρού και χορήγηση δύο ενδοφλέβιων ορών, καθώς και ενδοφλέβιων φαρμακευτικών ουσιών για τη ναυτία και τον πονοκέφαλο και επιπλέον βιταμινών.

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν ότι το Hangover Heaven μοιάζει μάλλον με … Hangover Hell!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012, 16:04