Αίσθηση και οργή προκάλεσαν δύο μετανάστες σε σούπερ μάρκετ στο Βαθύ Σάμου, οι οποίοι, αφού έγλειψαν συσκευασία παιδικού γιαουρτιού, την τοποθέτησαν πάλι στο ράφι και μάλιστα γελώντας.

Την ενέργεια αυτή κατέγραψε και ανάρτησε σε βίντεο ο ένας από τους δύο άντρες. Για κακή τους τύχη, το βίντεο προκάλεσε την άμεση επέμβαση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε συλλήψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο βλέπουμε τον έναν από τους δύο άντρες να γλείφει μία συσκευασία από παιδικό γιαούρτι και στη συνέχεια να το τοποθετεί πάλι πίσω στο ράφι, με τον ίδιο και το άτομο που βιντεοσκοπούσε να χαμογελούν επιδεικτικά.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο γεγονός αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ο οποίος με ανάρτησή του τονίζει πως η αστυνομία έπραξε με αμεσότητα το καθήκον της, συλλαμβάνοντας τους δράστες και οδηγώντας τους στη δικαιοσύνη.

«Τέτοιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά -εν μέσω πανδημίας- πρέπει να τιμωρείται από όπου και αν προέρχεται. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για την περιφρούρηση της δημόσιας ασφάλειας και υγείας» επισήμανε ο κ. Στάντζος.
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης