Οι πλούσιοι κάτοικοι του Λονδίνου έχουν την δυνατότητα να βουρτσίσουν τα δόντια τους με οδοντόβουρτσα φτιαγμένη είτε από χρυσό είτε από τιτάνιο, η τιμή της οποίας θα φτάνει τα 4.200 δολάρια.

Πρόκειται για την Reinast Luxury Toothbrush η οποία είναι η πιο ακριβή οδοντόβουρτσα στον κόσμο και δεν είναι καν ηλεκτρική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι όμως την κάνει τόσο ακριβή; Σύμφωνα με την εταιρεία είναι το design, η ανθεκτικότητα και η αντιβακτηριδιακή προστασία που παρέχει, πράγματα που όπως υποστηρίζει κάνουν αντιπροσωπευτική την τιμή της.

Μάλιστα η κεφαλή της οδοντόβουρτσας αλλάζει, ώστε να μπορεί να ανανεωθεί όταν αρχίσει η φθορά από το βούρτσισμα.

Η οδοντόβουρτσα έχει τριετή εγγύηση και σέρβις αλλαγής στα βουρτσάκια κάθε έξι μήνες. Για πενταετές σέρβις η τιμή επιβαρύνεται κατά 400 δολάρια, για επταετές συμβόλαιο παροχής σέρβις το ποσό ανεβαίνει κατά 800 δολάρια, ενώ στα 1.600 δολάρια είναι η επιπλέον χρέωση για συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών συντήρησης για 11 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε υπόψη μας πελάτες με εξαιρετικά υψηλό εισόδημα», αναφέρει ο υπεύθυνος τεχνολογίας της εταιρείας, Dr. Djorde Djokovic. «Πρόκειται για ανθρώπους που μπορούν να ξοδέψουν αυτό το ποσό για ένα προϊόν που δεν υπάρχει αλλού στην αγορά», σημειώνει.

Όπως αναφέρει το newmoney.gr, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον ένας Σουλτάνος της Μέσης Ανατολης έχει αγοράσει κάποια κομμάτια από τη συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα με σκοπό να την κάνει δώρο, ενώ και δύο αλυσίδες καταστημάτων ενδιαφέρονται για την Reinast Luxury Toothbrush για τους VIP πελάτες τους.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης