Όταν ο ηλικιωμένος Paul Aronson έκλεισε ραντεβού με δύο έφηβες δίδυμες αδελφές, πίστεψε ότι… έκανε την τύχη του. Η συνάντηση, όμως, δεν εξελίχθηκε όπως ήλπιζε. Στο τέλος της βραδιάς, βρέθηκε μόνος του, δεμένος στο διαμέρισμά του, και με μεγάλες οικονομικές απώλειες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 84χρονος γνώρισε την 17χρονη Shaina σε ιστοσελίδα γνωριμιών που φέρνει σε επαφή νεαρές κοπέλες με επίδοξους… «χορηγούς». Μετά την πρώτη τους συνάντηση, η έφηβη τον ενημέρωσε ότι στο δεύτερο ραντεβού θα έφερνε μαζί και την δίδυμη αδελφή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το δείπνο της Shaina και της Shalaine με τον ηλικιωμένο, δέχτηκαν την πρόσκλησή του και τον ακολούθησαν στο διαμέρισμά του για ένα ποτό. Τότε ήταν που, σύμφωνα με την Shaina, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. «Μου ζήτησε πράγματα που δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω. Είναι άσχημος, γέρος και αηδιαστικός. Τον έδεσα. Πήρα τα λεφτά του και έφυγα. Είχε αρχίσει να με φρικάρει», δήλωσε η ίδια στις Αρχές.


Ο 84χρονος Paul Aronson

Σύμφωνα με την δικογραφία, οι έφηβες έδεσαν τον ηλικιωμένο και του έκλεψαν 420 δολάρια σε μετρητά και μία πιστωτική κάρτα. Στη συνέχεια, βγήκαν για να ψωνίσουν καλλυντικά. Παραδόξως, η 17χρονη Shaina εξεπλάγη όταν ο 84χρονος την κατήγγειλε, και δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο. Όσο για την αδελφή της Shalaine, ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι δεν είχε καμία ανάμειξη σε όλα αυτά, και ότι απλά η αδελφή της την είχε πάρει μαζί της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η 17χρονη Shalaine

Οι δίδυμες κατηγορούνται για απαγωγή, διάρρηξη, ληστεία και κακοποίηση, και βρίσκονται υπό κράτηση, χωρίς εγγύηση. Δεδομένου του γεγονότος ότι στην πολιτεία της Ν. Υόρκης η νόμιμη ηλικία σεξουαλικής συναίνεσης είναι στα 17 έτη, ο 84χρονος δεν αντιμετωπίζει κάποια κατηγορία.

 Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης