Είναι φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου και δη των «κόκκινων διαβόλων». Τόσο φανατικός που αποφάσισε να «χτυπήσει» τατουάζ με το σήμα της αγαπημένης του ομάδας σε ένα σημείο που θα μπορεί να φαίνεται συνέχεια. Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό έχει αλλάξει το όνομα του και πλέον λέγεται «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ο λόγος για έναν 50χρονο οικοδόμος από τη Βουλγαρία ο οποίος ζει και αναπνέει για την αγγλική ομάδα. Το βαφτιστικό του όνομα είναι Zdravkov Levidzhov. Μετά από δέκα χρόνια δικαστικών διαμαχών κατάφερε να πείσει τη Δικαιοσύνη της χώρας του να του επιτρέψει να πάρει το όνομα της Μάντσεστερ. Στη συνέχεια ακολούθησε το τατουάζ στο μέτωπο για να αποδείξει πόσο πιστός φαν είναι, αλλά και για να το χρησιμοποιεί και ως ένα είδος…« ταυτότητας», όπως λέει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγαπημένος παίκτης του κ. Γιουνάιτεντ είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, και έτσι ονόμασε τη γάτα του. Τα χρώματα και τα διακοσμητικά που κοσμούν το δωμάτιο του, είναι όλα σε κόκκινο και λευκό χρώμα σαν φόρος τιμής στην ομάδα.

Ο 50χρονος, που ζει με τη μητέρα και τη γάτα του σε ένα διαμέρισμα στο Svishtov, τονίζει στη Sun ότι «ο κόσμος δε γελά όταν βλέπει το τατουάζ του. «Με κοιτά με θαυμασμό. Κι εγώ στέκομαι περήφανος. Είχα σκεφτεί να κάνω το τατουάζ στο μπράτσο μου, αλλά δεν θα είχε την ίδια βαρύτητα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης