Τυχερή στην ατυχία της στάθηκε ηλικιωμένη γυναίκα όταν απορριμματοφόρο ξήλωσε κατά λάθος το παγκάκι πάνω στο οποίο καθόταν στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης με αποτέλεσμα να τη ρίξει με ορμή στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός του οχήματος κατέβηκε αμέσως για να δει τι ακριβώς είχε συμβεί και για να βοηθήσει τη γυναίκα που έδειχνε να είναι καλά στην υγεία της. Αφού ακολούθησαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, η ηλικιωμένη, μετά τη δυσάρεστη περιπέτειά της, αποχώρησε σώα από το σημείο. Ωστόσο, οι Αρχές του Ρότσεστερ την αναζητούν για να βεβαιωθούν ότι πράγματι είναι καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό που έγινε viral στο διαδίκτυο σημειώθηκε στις 29 Ιουλίου. Ο οδηγός απορριμματοφόρου, όπως φαίνεται και στο βίντεο, προσπάθησε να αρπάξει με τον βραχίονα του οχήματος τον κάδο που βρισκόταν δίπλα στο παγκάκι. Ωστόσο, από λάθος χειρισμό, ξήλωσε το παγκάκι ρίχνοντας κάτω την άτυχη γυναίκα. Το κύπελλο με τον καφέ που κρατούσε στα χέρια της χύνεται στην άσφαλτο και το φόρεμά της παγιδεύεται κάτω απ’ το παγκάκι, ενώ εκείνη προσπαθεί να απελευθερωθεί.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης