Έλα μαζί με τον Φινλανδό rider, Eero Ettala, καθώς χώνει άγρια και κάνει τρελά κόλπα σε ένα εξωφρενικό κάστρο από χιόνι και πάγο στην Φινλανδία.

Κάθε χρόνο, ένα φαινόμενο της μηχανικής λαμβάνει χώρα στον Φινλανδικό αρκτικό κύκλο. Ένα κάστρο από χιόνι (Snow Castle) κατασκευάζεται από εκατομμύρια κιλά χιονιού και καθαρού σαν το κρύσταλλο πάγου και προσελκύει τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο που συρρέουν προκειμένου να θαυμάσουν σχολαστικά τα αγάλματα από πάγο, τις σουίτες από χιόνι και το παγωμένο εστιατόριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Snow Castle προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους περισσότερους τουρίστες, αλλά ο βετεράνος snoboardάς, Eero Ettala χρησιμοποιεί το παγωμένο κτήριο για να χώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
‘Εχω κάνει πολλά σε χιονισμένους δρόμους, σε πάρκα σε χιονοδρομικά κέντρα και στην άγρια φύση, αλλά πάντα ήθελα να δημιουργήσω ένα video που να συμβολίζει την Φινλανδία -μια χώρα που είναι γνωστή για τα ξενοδοχεία της στο χιόνι,” υποστηρίζει ο Ettala. “Αντί λοιπόν να ταξιδέψω σε κάποιο νέο spot προτίμησα να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό video χρησιμοποιώντας ότι έχουμε εδώ στην πατρίδα μου.”

Δείτε το βίντεο στο coremag.gr!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης