Στην Κίνα μπορεί κάποιος να βρει οποιαδήποτε απομίμηση θέλει, είτε είναι αντικείμενο, είτε είναι άνθρωπος… από ότι φαίνεται! Ένας Κινέζος γίνεται viral επειδή είναι φτυστός ο Έλον Μασκ, και φυσικά ονομάστηκε από τους χρήστες του Διαδικτύου, Yi Long Musk. Τι πιστεύετε είναι ο Yi Long Musk αληθινός ή απλά κάποιος χρήστης που τον δημιούργησε μέσω του deepfake στον υπολογιστή;

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο όμοιος του Μασκ, φέρεται να ζει στην πόλη Suzhou της ανατολικής Κίνας, κάνει τον τελευταίο καιρό τον γύρο των κινεζικών social media. Στο Douyin, την εγχώρια έκδοση του TikTok της Κίνας, στον λογαριασμό του έχει 15.000 ακόλουθους και δημοσιεύσεις ως «ο θαυμαστής του Μασκ ή η κινεζική έκδοση του Μασκ». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Motors και της SpaceX, σε μια ανάρτηση που έκανε στο Twitter σχετικά με το ποσό που πρόκειται να πληρώσει φέτος σε φόρους, το οποίο ανέρχεται στα 11 δισεκατομμύρια δολάρια, έλαβε μια απάντηση από έναν χρήστη με μια φωτογραφία που έχει τα πρόσωπά του ίδιου και του Yi Long δίπλα δίπλα και του απάντησε, «τελικά ίσως να είμαι μισός Κινέζος».

Δείτε ο βίντεο στο coremag.gr!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης